Vastgoedfinanciering van € 1.5 mln tot € 50 mln.

Vastgoed vanaf € 1.5 miljoen financieren. Wij helpen u graag.

Voor maatwerk financieringen vanaf € 1.5 mln tot € 50 mln hebben wij aansluitingen bij alle grootbanken, vastgoedbanken, Debt Funds en overige financiers.

Bij financiering van vastgoed tussen € 1.5 mln en € 50 mln zijn er vaak lagere rentepercentages mogelijk dan bij standaard vastgoedhypotheek producten. Wij verzorgen doorlopend maatwerk-financieringsaanvragen bij de hypotheekverstrekkers die voor grotere financieringen optimale mogelijkheden bieden.

Acceptatiebeleid banken en vastgoedbanken

Algemene banken voeren bij vastgoedfinanciering een weinig consistent acceptatiebeleid. De ervaring leert dat de mogelijkheden voor financieringen van € 1.5 miljoen tot € 50 miljoen bij algemene banken elk half jaar veranderen of er soms zelfs tijdelijk niet zijn. Bij vastgoedbanken en Debt Funds is dat niet het geval. Daar is vastgoedfinanciering core-business en zijn de financieringsmogelijkheden veel constanter.

Wij hebben bij alle relevante geldverstrekkers in beeld wat de actuele mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn we zeer geroutineerd in het succesvol realiseren van grotere financieringsaanvragen. Ook financieringen vanaf € 1.5 miljoen voor projectontwikkeling of transformatie zijn vaak tegen lagere rentepercentages dan standaard te realiseren.

Banken hebben als uitgangspunt dat het te financieren vastgoed courant moet zijn en goed verhuurd of verkocht kan worden. Bij vastgoedfinancieringen boven € 1.5 mln krijgt u meestal een voorstel op maat.

Wij verzorgen uw financiering? Uw voordelen zijn:

Wij werken met ALLE relevante hypotheekverstrekkers
Wanneer wij uw aanvraag behartigen worden de mogelijkheden bij ALLE relevante geldverstrekkers (algemene banken, vastgoedbanken, Debt Funds en overige aanbieders) in het vergelijk meegenomen.

Reductie of laten vervallen van afsluitkosten
De eenmalige afsluitkosten die bij sommige geldverstrekkers gebruikelijk zijn worden in de meeste gevallen sterk gereduceerd of vervallen geheel als u door een advieskantoor als het onze uw aanvraag in laat dienen.

Rentekorting en snellere doorlooptijd
Door ons hoge jaarlijkse volume hebben wij als kantoor vele mogelijkheden om rentekortingen voor u te realiseren en optimale financieringscondities uit te onderhandelen.

Maximale slagingskans, kortere doorlooptijd en ontzorging proces
We hebben uitgebreide kennis van de mogelijkheden bij alle kapitaalverschaffers, kunnen de condities vergelijken, kennen het aanvraagproces van elke aanbieder, zijn zeer ervaren in het opstellen van geoptimaliseerde financieringsaanvragen en hebben de mogelijkheid om ook acceptatie van gecompliceerde aanvragen snel en soepel te laten verlopen.

Wij verzorgen graag uw vastgoedfinanciering!

Direct contact met onze specialisten

Vul uw gegevens in en verstuur uw contactaanvraag. U ontvangt direct de gegevens van één van onze financieringsspecialisten.

Wij geven u graag vrijblijvend informatie en advies over de mogelijkheden.

» aanvragen@financiering-regelen.nl

Uw gegevens

Telefoonnummer (06/overdag)*

Hoe en wanneer wilt u contact met ons?Nieuws over vastgoedfinanciering

8
JAN

Rentetarieven vastgoedhypotheken omlaag.

De daling van de rentetarieven voor vastgoedhypotheken is ingezet. De rentetarieven op de internationale kapitaalmarkt zijn de laatste maanden fors omlaag gegaan. Het is lastig om toekomstige rentetarieven goed te voorspellen, maar zonder grote wereldwijde calamiteiten verwacht de markt dat de rentetarieven de komende tijd nog verder dalen. 

Lagere rentetarieven betekent: lagere maandlasten, meer leencapaciteit en dus betere financieringsmogelijkheden en meer rendement.

Bereken financiering

3
MEI

Laat ons uw lopende vastgoedleningen checken.

Rentepercentages zijn gestegen. Zorg dat u ruim voor het einde van de rentevast periode van uw lopende leningen contact met ons opneemt. Enkele vastgoedbanken zijn gespecialiseerd in leningen van € 500.000 tot € 4.000.000. Deze hanteren (bij woonruimte) significant lagere rentepercentages dan andere vastgoedbanken.

Is de waarde van uw onderpanden hoog genoeg? Wij berekenen of het mogelijk is om uw panden in één gecombineerde lening tegen deze lagere rente te herfinancieren. Ook bij lagere hypotheekbedragen kan herfinanciering nuttig zijn. Zo zijn er vastgoedbanken die u de mogelijkheid bieden om zonder eenmalige kosten voor taxatie en notaris over te stappen.

Lopende leningen laten checken

28
APR

Verbeterde mogelijkheden voor financiering van zorgvastgoed.

Vanaf nu zijn de mogelijkheden voor het financieren van vastgoed dat verhuurd wordt aan een zorgexploitant verbeterd. Het pand mag de volgende bestemmingen hebben: 'wonen', 'gemengd' of 'maatschappelijk'. U kunt tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat van het pand financieren. Om voor de financiering in aanmerking komen moet er een huurovereenkomst zijn met een bestaande zorginstelling waarvan de exploitatie elders al minimaal 1 jaar of langer actief en financieel gezond is.

Zorgvastgoed

21
APR

Verbeterde mogelijkheden voor financiering van vastgoed voor arbeidsmigranten.

Wanneer u als verhuurder uw vastgoed verhuurt aan een SNF-gecertificeerde instantie (uitzendbureau, werkgever, bemiddelingsbureau of overheidsinstelling) die daar personeel of cliënten in huisvest, dan moet de vastgoedhypotheek ondergebracht worden bij een geldverstrekker waarbij dat binnen de acceptatiekaders past. Diverse vastgoedbanken hebben daarvoor onlangs de mogelijkheden verruimd. Neem contact op voor de mogelijkheden of bereken uw financiering.

Arbeidsmigranten

3
APR

Financiering van uw eigen bedrijfspand tot 90% van de waarde.

Bij financiering van vastgoed voor zakelijk eigen gebruik kunt u meestal tot 90% van de waarde van het pand financieren. Deelverhuur tot 40% is toegestaan. Aan de hand van het type onderneming en de recente jaarcijfers wordt bepaald of uw financieringsaanvraag geaccepteerd kan worden en tegen welke condities. Bereken de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Eigen bedrijfspand